EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

29/8/08

Cabaret Serrat Live in Sant Esteve

.
.

Que aquest és un racó de món farcit de talent és un fet indiscutible. No son pocs els santestevencs, palauencs i montsenyencs que s'hi dediquen, i amb ganes!, a fer-nos els dies més interesants i agradables amb les seves propostes artístiques, lúdiques i creatives. Gent del món del circ, del cinema, del món del teatre, músics i cantants, escriptors, pintors, ballarins, titellaires... amics fufluneros que aniran traient el nas per aquest blog de Can Fufluns i dels que, xino-xano, ens anirem fent ressò.



Avui us convidem a participar de la proposta que ens fan en Magí i na Joana Serra per el proper DIUMENGE 7 de SETEMBRE a les 19h al TEATRE PARE CASALS DE SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA. L'espectacle duu per títol CABARET SERRAT i ens oferirà, justament, un collage d'alguns d'aquests artistes dels que avants hem fet esmena.

De moment estem segurs que col.laboraran els següents:


Presentarà el cabaret en YERAY PEDRET; farà de les seves en CLARET PAPIOL (clown); na MARIA GIRÓN ens oferirà un treball de figures de paper en projector de làmines (espectacle inèdit d'arts plàstiques); la COMPANYIA EL PISTOLET, l'ENRIC i en RAT, un work-in-progress de l'espectacle de circ "El gran petit"; ens esquitxaran amb la poesía de l'ORIOL PRAT, interpretades per la LAURA CORDOVA i en RAIMON MOLINS; en PAU FIGUERES posarà la música... i com no podria ser d'altra manera... DANSA PER UN TUBU! COMPANYIA CÒDOLS, na JOANA i na MIREIA, presentaràn una peça d'improvització i contemporani, en MAGI SERRA un solo de dança, impuls inèdit dalt de l'escenari i LAIDA i JORDI, de COMPANYIA FACTORIA MASCARÓ ens regalarán un fragment de l'espectacle "El Jardí de les Meravelles". Tot aixó il.luminat per en JORDI RUBIO i amb l'escenografia de
MARIA BARTRONS.




No us perdeu aquest espectacle per donar suport en la formació de dansa de la JOANA i en MAGÍ.

Les entrades (per només 3€!!) seràn a la venta una hora avants de que comenci l'espectacle.

Joana, Magí i a tots els que participeu d'aquest espectable...

MOLTA MERDA!!!