EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

28/10/08

Serrallonga: Torna el bandoler!

.

.
Senyores i Senyors preparin els "modelitus" perque per fi aquest diumenge 2 de novembre és l'estrena de l'esperada pel.lícula "Serrallonga. La llegenda del bandoler" del nostre estimat fufluner Esteve Rovira. La catifa vermella ens espera al Teatre Pare Casals per ser trepitjada a partir de les 17h, hora d'aquesta premiere santestevenca (a les 20,30h hi haurà una segona sessiò per donar cabuda a més gent). Porteu entrepans (es un dir) penseu que la peli (que son dos: la primera i la segona part) dura prop de tres hores (com El Padrino però una mica més d'estar per casa, més d'estar pel Montseny). Els tiquets (si encara queden) els trobareu al Punt d'Informació. La entrada és gratuïta.

.
.
Serrallonga és la història d’un bandoler que esdevé llegenda, en una època dura on la lluita per sobreviure era la principal preocupació d’un poble esclavitzat per la fam i en què el bandolerisme era una de les poques sortides de la misèria.
.
Serrallonga, per damunt de tot, és un rebel. Robatoris i assalts fan que sigui admirat pel poble i conegut com el rei de les Guilleries. Les dones el busquen i les autoritats li donen resguard. Gaudeix també de la protecció dels nobles que veuen en ell la possibilitat de lluitar pels seus propis interessos davant la Corona. La llegenda de Serrallonga creix imparablement...



Enhorabona Esteve!

Molt ha plogut des d'aquella primera peli teva "Febrer Mortal" fins aquest "Octubre sense bolets" (que es el que ens està passant aquest any, que de pluja ben poca i no hi ha manera que treguin el nas rossinyols i carlets). Per fi tenim a punt de gaudi aquesta gran peli (qui ja l'ha vist diu que és espectacular, molt ben feta) que esperem que sigui un èxit total i que arrasi tant en la gran com en la petita pantalla.


Sort, Salut i Cel.luloide!

.