EL VI ALEGRA EL COR DE LES PERSONES i L'ALEGRIA ÉS LA MARE DE TOTES LES VIRTUTS (GOETHE) strong>/em>

21/5/09

Lo Trapezi

.
.
.
..
Senyores i senyors, fufluners: ho hem de reconèixer: la setmana passada estàvem una mica tontus. Se'ns va anar la pilota (la castanya, la testa, lo caparró) i ens vam pichaunliar amb el tema calendari.
.
Per una banda vam anunciar l'actuació de lo mestre Claret per lo divendres passat quan encara faltava una setmana perquè fos tal, i per l'altra no vam informar del evento circense del moment.
.
Dos van ser els motius: 1) perquè estavem tontus (deu ser del putu polen aquest que deixen anar els pollancres, que se't fica a l'aparell biodinàmic del cos humà i t'ho capgira tot), i 2) perquè no vam ser convenientment informats per les nostres fonts informatives ( Ai! Aspa, Aspa...! Que se te'n va la síndria (lo perolo, la bola, lo meló))...
.
.
L'Elefant del Trapezi
.
Donç be: aprofitant l'avinentesa de que avui és avui i no és pas demà (o demà passat, que ja fora tard) us volem informar puntualment del que va passar la setmana passada.
.
La setmana passada ( collons, com passa el temps!) es va celebrar La Fira del Circ Trapezi. Així com lo Circ Cric és l'únic circ estable de l'Estat Català... hosti tú.... se'm torna a anar la closca ( lo capirot, la carabassa, lo fanalet)... cachundena!... m'oblidaba que només som una nació!... Va tú, torno a començar...
.
La setmana passada es va celebrar lo Trapezi. Així com el Cric és l'únic circ estable d'aquest país, lo Trapezi s'ha convertit en la fira per excelència del circ a Catalunya. I no només durant la setmaneta que dura el festival (on es fan tota mena d'espectacles i activitats) sinó que, a més, a partir d'ara es prepararan espectacles de circ a Reus (capital del Baix Camp) durant tot l'any.
.
.
.
Deixem però que sigui la Bet ( que mona que va sempre aquesta noia!) i els fufluners de Cultura de TV3 qui ens ho comentin amb tots els ets i uts i una mica més de precisió:
.
.
. .
(Per cert: gràcies Mónica, ens vam assabentar que ja era el Trapezi per vosaltres).
.
No deixeu de clicar a la web de lo Trapezi ( http://www.trapezi.org/ ) que és molt guapa... i Aspa, si us plau, unaltra vegada, avisa'ns amb un puntet més de temps i farem, entre tots, una entrada en aquest blog una mica més coherent.
.
.
La Bet i l'Aspa, codirectors artístics del Trapezi
i alma máter ( i páter) d'Escarlata Circus
.
.
(Ala! Adéu.
Corto y cierro.)
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No em podia creure no haver llegit res de TRAPEZI !!!!
No he anat a Reus, però sí que he seguit aquest Circ únic i tot gràcies als amics Bet i Aspa !
Veig, però, que heu rectificat ... això m'agrada i ens heu penjat un video, ... això està molt bé !
Aquest circ Trapezi mereix més promoció o sigui que a l'aguait per l'any vinent !

David Garcia Pagan ha dit...

L'any que ve ens mirarem la cosa aquesta del polen dels pollancres que ens està afectant massa aquest any (sembla que vagi de sobredosis de valeriana... vaig sobat pels puestus, llons!) i prometem que informarem amb puntualitat i claretat quan arribi la pròxima temporada trapezoidal.

Molestin les disculpes.